Teamfeest 2

Deze week is het de beurt aan de teams van teamfeest 2! Dit keer gaat het feest los in het Midden van het land. 

Doordeweeks lopen de leden van Team IVA Driebergen strak in pak. Maar zodra het weekeinde begint is daar niets meer van te merken en is het tijd om te feesten! Tijdens onze 6e deelname gaan we ons team op de kaart zetten met geweldige feesten, zowel aan wal als aan boord.

 

Team Wageningen Universiteit doet dit jaar voor de 12e keer mee aan de Rees! Met vol verlangen kijken wij uit naar de grote golven en vele biertjes die wij gaan mee maken in de eerste week van April. Met een team vol slimme, enthousiaste WUR studenten verwachten wij als eerste de overkant te bereiken! Tot in Engeland!

 

Dit jaar zal Team Domstad uit Utrecht al voor de zeventiende keer meedoen met de Race of the Classics. Als echte wedstrijdstudenten zien wij het meest uit naar de feesten ‘s avonds om overdag weer met onze brakke hoofden de finish helder in zicht te houden. Met de Zephyr aan onze zijde zal de kust van Engeland gauw aan de horizon verschijnen. We zullen daar op jullie wachten!

 

Wij zijn Team Universiteit Utrecht en met ons gezellige Team, bestaand uit 20 matrozen die rond of in Utrecht studeren, zullen wij de overtocht naar Engeland wagen! Dit is niet de eerste keer dat Team UU mee doet aan de Race of the Classics. Na drie succesvolle eerdere edities doen we dit jaar weer mee. De tocht gaan we bevaren op de Twister. We hebben ontzettend veel zin in de Rees en kijken erg uit naar de mooie zeil week vol feest!

 

Drie jaar lang heeft Team Hogeschool Utrecht met tien man meegevaren met de Rees. Maar nadat ze vorig jaar op een derde plek waren gestrand in de race om de Challange cup, hebben ze het roer omgegooid. Met 24 man sterk en het snelle schip de Ide Min, gaan ze dit jaar voor goud. Aan de Utrechtse gezelligheid zal het in ieder geval niet liggen, want aan “teambuilding” wordt in de voorbereiding keihard gewerkt. Of dit ook daadwerkelijk de gouden formule is moet de tijd uitwijzen, maar reken er maar op dat team Hogeschool Utrecht vol voor de overwinning gaat.

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe