Teamfeest 3

De Rees komt steeds dichterbij maar niet voordat we de teams van de laatste twee teamfeesten in het zonnetje zetten. Deze week is het aan Team Delft, Team Zeilers, Team Leiden, Team VU en Team Haagse Hogeschool!

Team Haagse Hogeschool is het team van achter de duinen! Door de vele mooie feestjes en mooie rakken zijn we de tel kwijt geraakt. Maar ook dit jaar zullen wij met de Stortemelk jullie de lekkerste pannenkoeken brengen en het moeilijk maken op het water!

Net als alle voorgaande edities is Team VU uiteraard weer van de partij met als enige doel, Engeland halen. En dan het liefst als eerste Engeland halen, want aan winnaarsmentaliteit geen gebrek. Dat blijkt ook altijd weer uit de heftige potjes weerwolven die er tijdens de Rees gespeeld worden. Al met al gaan wij samen met de andere teams er voor zorgen dat deze editie weer een groot memorabel feest wordt. VO!

Dit jaar bestaat Team Zeilers 11 jaar, of te wel, ‘het gekke getal’. Daarom dit jaar de taak aan Team Zeilers om de race (te) gekker te maken en een stapje verder te gaan dan de afgelopen jaren! Team Zeilers geniet met maten, maar nooit met mate!

Team TU Delft is dit jaar opgericht en zal voor het eerst mee strijden voor de felbegeerde beker op de Gallant. Daarnaast is het team vastbesloten van de Rees een Delftse traditie te maken. Het team wordt georganiseerd door een driekoppig team, die zeker niet zonder de hulp van het team kan. Door met het hele team samen te werken, weten we zeker dat wij de rest van de schepen achter ons laten en de beker in de wacht zullen slepen!

Met 22 man gaat Team Leiden dit jaar de oversteek wagen naar Engeland. Dit jaar zijn er gelukkig meer dan vier mannen om op de meiden van Leiden te letten. Met de verhouding man/vrouw rechtgetrokken, kunnen we (bijna) met een gelijk aantal genieten van de mooie zonsondergangen. Dit team op de Luciana is een gouden combinatie met een goede kans op de winst!

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe