Geen zee te hoog voor MIWB

miwb

500 sportieve studenten, 19 traditionele Tallships, 7 dynamische dagen en één gedeeld doel: de Race of the Classics. Ook wij van Team MIWB gaan al onze zeilen bijzetten om de begeerde eerste plaats te behalen. Aangezien dit slechts de 3e editie is dat wij meedoen, grijpen we met dit plekje in de ROTC Newsflash de kans om ons een beetje voor te stellen.

Ons team bestaat uit studenten van het Maritiem Instituut Willem Barentsz (ook wel de zeevaartschool op Terschelling), welke onderdeel is van de NHL Hogeschool te Leeuwarden. De liefde voor schepen en de passie voor het varen zit in ons bloed, aangezien een groot aantal van onze leden de opleiding Scheepsbouwkunde of Maritiem Officier vertegenwoordigd. Wij hopen met onze kennis op een goede koers voor de winst te liggen!

Elk jaar proberen we om een originele, verrassende bijdrage te leveren aan de Race of the Classics. Vorig jaar zijn de harten van vele deelnemers gewonnen, door ieder lid van ieder team een gepersonaliseerd pakje condooms te geven, wat zowel handig als verstandig was. Ook was her en der de blauwe leeuw te spotten, die door middel van een tatoeage verspreid werd. Er kan verklapt worden dat deze succesvolle presentjes ook dit jaar weer uitgedeeld zullen worden. Ook hebben we aan de kapitein van ons zeilschip ‘de Catherina’ gedacht, dit jaar hebben wij een gloednieuw drie-schijfs schotenblok voor het schip gekocht en voor de bemanning hebben we lekkere warme truien geregeld.

Wij hebben in ieder geval ontzettend veel zin in onze 3e editie van de Rees en zullen ons uiterste best doen om de Race Achievement Award, die we vorig jaar in ontvangst hebben mogen nemen, te verdedigen. Wat wij verder nog voor jullie in petto hebben, zal snel genoeg blijken, maar je weet wat ze zeggen: Driemaal is Scheepsrecht!

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe