Gestrand in de Veerhaven

DSC03914

Race of the Classics, Rotterdam 30-03-2015
DAG 1

De eerste dag van de 27e editie van de Race of the Classics liep niet volledig zoals gepland. Wat de startdag van de Race of the Classics had moeten worden met een mooie showstart inclusief veel VIPS, werd een dag zonder startschot. Wegens veel wind en storm op zee heeft de organisatie besloten de race vandaag niet te starten. Ondanks dat waren de teams goed gehumeurd en zijn er alsnog veel VIPS naar de Veerhaven afgereisd om een rondje mee te varen op de Maas. Een dag die wat somber leek te beginnen werd zo alsnog een geslaagde dag met veel bekijks, zowel van ouders, sponsoren als media. Met een glaasje prosecco in de hand de haven van Rotterdam verkennen op een tallship is toch niet iets dat je iedere dag meemaakt. Een enkel schip heeft zelfs nog een zeil kunnen hijsen; het Rees gevoel is zeker al wel aanwezig!

’s Middags zijn veel teams aan de slag gegaan met een challenge die de organisatie heeft uitgezet; het maken van een filmpje waarin je je team en de Rees op een zo ludiek mogelijke wijze promoot. De eerste filmpjes zijn al binnen en dit belooft zeker veel goeds!

De Veerhaven blijft vannacht in ieder geval nog vol liggen met de vloot van de Rees. Wij sluiten de eerste dag af  in Rotterdam met een openingsfeest en proosten daar op dat het een te gekke week mag worden!

Voor foto’s zie onze Facebookpagina

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe