Gevangen op de Wallen

vela

Voor een maximale prestatie tijdens de Rees is het natuurlijk van belang om als team een hecht gezelschap te worden. Een mooie manier hiervoor is natuurlijk een onvergetelijke teambuilding activiteit. Als Team Vela hebben we dit jaar gekozen voor een bezoekje aan een Escape room op een locatie die aansluit op ons ‘rees-gevoel’, De Wallen.

Onze escape room was, hoe toepasselijk, helemaal in de stijl van de Rosse buurt. Een groot raam met bijbehorende stoel en black light, fototoestellen van geile Chinezen en een muf geurtje.

Na een korte introductie werd de deur afgesloten en kon het spel beginnen. Het was de bedoeling om binnen 60 minuten te ontsnappen anders zou de pimp ons een handje komen ‘helpen’.

Maar gelukkig, door logisch na te denken, zo nu en dan iets te forceren of gewoon door simpel te gokken, waren we binnen 40 minuten ontsnapt. Onze beloning was eeuwige roem en een unieke teamfoto (volgt later).

Om de avond af te sluiten werd er onder het genot van een biertje nog even flink gediscussieerd over de oplossingen. Al met al een geslaagde avond, wij zijn klaar voor de Rees!

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe