HISWA

hiswa

Vijf jaar geleden is de IVA gestart met de opleiding nautisch business management. In het eerste jaar hebben studenten ook een Race of the Classics team opgericht. Team IVA Driebergen viert dit jaar haar 5 jarig jubileum en dat is natuurlijk reden voor een feestje.

Veel IVA studenten lopen stage of werken bij bedrijven op de HISWA, een mooie locatie voor een feestje van het team. Ook dit jaar organiseert team IVA Driebergen een netwerk borrel op de HISWA, in het zeiltheater van de HISWA in de RAI.  Dit jaar is de gastspreker Jeroen Wats, oud IVA student en oprichter van G-Force yachts. G-Force yachts bouwt high performance jachten, de ideale spreker dus om de studenten de fijne kneepjes van het wedstrijdzeilen bij te brengen.

Klik op onderstaande link voor een impressie van vorig jaar. Toen heeft Bas van der Heide, ontwerper van onder andere Team Brunel en Team Alvimedica, het team laten zien hoe je een zeilwedstrijd commercieel kan winnen.

Team IVA Driebergen nodigt je van harte voor deze borrel donderdag 17 maart om 20:00 uur in het zeiltheater op de HISWA RAI.

https://www.youtube.com/watch?v=-lX7tBVJurA

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe