Nieuw Partnerschap!

Rees-48
De organisatie is erg verheugd om mede te delen dat de Race of the Classics een partnerschap is aangegaan met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.
In 1824 is de KNRM opgericht met als doel mensen in nood op zee te redden. Deze maatschappij bestaat voornamelijk uit vrijwilligers die hun eigen leven op het spel zetten om anderen te helpen. Onder alle weersomstandigheden varen de 77 schepen van de 48 stations uit. Naast de kerntaak van het redden van mensen op zee en ruime binnenwateren verzorgen zij ook patiëntenvervoer en verlenen zij adviezen via de Radio Medische Dienst. De KNRM is een goed doel dat niet wordt gesubsidieerd door de overheid en voor de uitvoering van haar doelstellingen volledig afhankelijk is van donateurs en schenkers.
Tijdens de Race of the Classics staat de veiligheid aan boord hoog in het vaandel. Zo is het sinds een aantal jaren verplicht om gekeurde en geclassificeerde reddingsvesten te dragen. Door een samenwerking met de KNRM aan te gaan zorgen we ervoor dat de deelnemers zich aan boord nog veiliger voelen en zich bewust zijn van de vrijwilligers die dag en nacht voor hen klaar staan mochten ze op de Nederlandse wateren hulp behoevend zijn.
In de aanloop van de 28e editie van de Rees zal er voor de Teamcaptains een veiligheidsbijeenkomst worden georganiseerd in samenwerking met de KNRM. Daarnaast zullen enkele schepen aanwezig zijn bij de Showstart op 4 april 2016.
Voor meer informatie zie www.knrm.nl

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe