Teamfeest 4!

Teamfeest 4

Team MIWB, van een eiland in het Noorden en een leuk Fries stadje. Passie voor boten, passie voor water. Varen is ons ding, op geen andere manier komen wij bij elkaar. Dat zijn wij. Inmiddels al 4 jaar!
Wij zien uit naar de gezelligheid, de mensen maar toch ook wel naar het zeilen, een wedstrijdje? Graag! Wij Scheepsbouwers en Officieren zullen strijden. Engeland in het vizier, hou elkaar overeind dat is de manier! Wind en weer is allesbepalend, dat is ons wel geleerd. Mocht de wind ons naar Terschelling brengen, hou dan niet Engeland maar team MIWB in het vizier! Dan laten we jullie die pracht graag eens zien! Het wordt een topweek hoe dan ook! We hebben er zin in!

Bovenaan de site van Zeilteam Rijksuniversiteit Groningen tikt het klokje langzaam maar zeker de uren weg. Momenteel staat hij op 12 dagen en 22 uur voordat team Rijksuniversiteit Groningen zich onder alle andere studententeams gaat mengen en keihard gaat strijden voor een mooie plek in de ranglijst van de Race of the Classics 2017.

Vorig jaar is er een prachtige 2de plek gehaald, maar de honger is nog niet gestild; een eerste plek is nu de focus van het team. Met als hoofdsponsor; Rijksuniversiteit Groningen, een van de oudste universiteiten van Nederland, zullen ze strijden om de felbegeerde eerste plaats. Ben je benieuwd naar zeilteam Rijksuniversiteit Groningen, de ROTC of studeren in dé mooiste studentenstad van Nederland? Kom dan naar opendag van de Rijksuniversiteit aan boord van de Flying Dutchman op 1 april in de Veerhaven Rotterdam. Dan brengen wij een prachtige stukje studentenleven naar de haven voor jou! Er zullen studenten aanwezig zijn van verschillende studies die jou graag een inzicht willen geven in het Groningse studenten leven. Tot dan!

Team Stenden Fryslân is dit jaar terug van weggeweest! Na een jaartje helaas niet mee te zijn geweest hebben wij een geweldig team bij elkaar gesprokkeld. Onze deelnemers bestaan voornamelijk uit studenten van Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Leeuwarden is een opkomende studentenstad die verbonden is met de watersport door onze Friese meren en de prachtige grachten van Leeuwarden. Na hier genoeg vaartochtjes door gemaakt te hebben gaan wij de uitdaging aan. Wij zijn er namelijk klaar voor om onze veilige kalme meren en grachten in te ruilen voor de ruigere Noordzee. Op deze manier doen wij een worp naar de winst om de prijzen mee te nemen naar Leeuwarden.

See you all in the UK!!

 

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe