Teamsongs

ROTC foto tuigweekend

Team RSM is lekker bezig met de voorbereiding, zeilpakken bestellen, Hyundai i10’s verkopen (mooi autootje, niet duur) voor de sponsor, je kent het allemaal wel. Ook moeten er natuurlijk een officieel ROTC-Team-RSM-lied geschreven worden. Hoewel het nummer zelf natuurlijk nog top secret is, kunnen we al wel verklappen dat het de potentie heeft een zomerhit te worden.

Om te voorkomen dat het heel ongemakkelijk wordt en er zometeen maar drie mensen zijn die de tekst kennen en de rest een beetje mee zit te mompelen hebben we een aantal (verplichte!) oefenavonden ingesteld. De eerste avond was afgelopen maandag.

Onder het genot van een biertje en een hapje hebben we uit volle borst ons teamlied en alle obligate chanty-zeemansliederen geoefend. De buren (het was op de universiteit) begonnen allemaal luid op de muren te bonken. Het is onbekend of ze dit deden omdat ze het zo mooi vonden of omdat ze wilden dat we onze bek hielden. Anyways, het was een geslaagde avond en Team RSM is klaar voor de Rees!

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe