Uitwaaien in Scheveningen

IMG-20150331-WA0008

Race of the Classics, Rotterdam, 31-03-2015
DAG 2

De onverwachte ‘start’ van de Rees mocht de sfeer niet drukken en we hebben de eerste dag van de Rees goed kunnen afsluiten met een mooie avond in de Blender. Dit zijn de momenten dat wij, als organisatie, om ons heen kijken en echt kunnen genieten van alle feestende deelnemers. Ondanks de storm hangt er nog steeds een goede sfeer in de Veerhaven. Vandaag was er de mogelijkheid om weer en wind te trotseren in Scheveningen. Hoge golven, harde stormachtige wind en een heerlijk zonnetje. Het werd de deelnemers duidelijk waarom er geen mogelijkheid was om de Noordzee op te varen. Bijna alle teams hebben van deze mogelijkheid gebruik gemaakt en kwamen heerlijk uitgewaaid weer terug in de Veerhaven.

De storm is groot nieuws in zowel binnen- als buitenland. Dit zorgt ervoor dat de Rees door meerdere landelijke media wordt benaderd. Zo zijn RTL en NOS langs geweest voor het avond journaal. Nog nooit hebben wij, als studenteneditie, zo veel media-aandacht kunnen genereren!

De Rees is natuurlijk een perfecte combinatie tussen zeilen en feesten op de prachtige klassieke zeilschepen. Er blijft nog steeds onduidelijkheid bestaan over het moment van uitvaren. De veiligheid van de deelnemer staat hierbij centraal. Voor alle updates verwijzen wij graag naar onze Facebook-pagina.

 

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe