Vloggen

Logo HU FB Insta

Wij gaan vloggen!

Team Hogeschool Utrecht wil de Race op een bijzondere manier gaan vastleggen. Je kunt van ons tijdens de rees elke dag een vlog verwachten, mits we natuurlijk internet hebben om het filmpje te uploaden. Deze filmpjes zijn niet alleen bedoeld als mooie herinnering voor onszelf, maar natuurlijk ook om de mensen thuis op de hoogte te houden van onze bezigheden.

Het viel ons op dat naast alle aftermovies er geen filmpjes zijn over het daadwerkelijk leven aan boord. Hoe staat de wind, welke koers houden we aan, welk team ligt er voorop en maken we de oversteek naar Engeland? Dit zijn vragen die wij voor de mensen thuis willen beantwoorden.

De filmpjes kun je vinden op ons youtubekanaal: https://www.youtube.com/channel/UCqpoNZC1KGnZV05y5x5dBxQ . Als je je gratis abonneert op dit kanaal krijg je een update als er een nieuwe vlog online staat.
Ben je nieuwsgierig naar dit project? We hebben alvast geoefend met onze gesponsorde camera tijdens ons teamuitje.

Natuurlijk zullen we niet alleen op ons schip filmen, maar willen wij in samenwerking met andere teams een zo compleet mogelijk beeld geven van de Race. Dus heb je een leuk item over het leven bij jullie aan boord of heb je gewoon een goed verhaal. Laat het ons dan weten en misschien zie je jezelf dan wel terug in een van de vlogs

Gegroet,

Team Hogeschool Utrecht

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe