Wat is er te winnen tijdens de Rees?

ChallengCupROTC

En nu sta je na de correctie eerste, maar wat kan je eigenlijk winnen?

Nadat de organisatie alle gezeilde tijden heeft gecorrigeerd en de ranking op orde heeft gemaakt is de overall winnaar van deze editie van de Race of the Classics bekend. Zij winnen de felbegeerde Challenge Cup. Dit is dus de prijs van het schip dat de beste overall score heeft behaald na het zeilen van de etappes. Benieuwd naar de ranking? Kijk op de laatste pagina van de Wedstrijdreglementen.

Maar de Challenge Cup is niet de enige prijs. Een belangrijke andere prijs is het Gouden Kompas de prijs die wordt gewonnen door het schip dat als eerste de finish bij Engeland bereikt. Dit gaat op basis van line honours, zonder rating, gewoon de snelste.

Dit zijn de zeilgerelateerde prijzen bij de Race of the Classics, dan hebben we nog een tweetal prijzen te vergeven. Namelijk de Media-award voor het team dat het beste gebruik heeft gemaakt van de media om zijn/haar team te promoten en de Rees.

En als laatste maar misschien wel belangrijkste: de RAA (Race Achievement Award) voor het best georganiseerde team. De hele organisatie, elke subcommissie apart, geeft een aantal punten aan het team wat van toepassing is op het betrekkende deel voor deze commissie. En uiteindelijk komt het best georganiseerde team daaruit.

Dit zijn alle te winnen prijzen bij de Rees. Welk team zal dit jaar welke prijs gaan winnen?

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe