Wij steunen het goede werk van de KNRM!

KNRM

De Race of the Classics gaat over de Noordzee, het werkgebied van de KNRM. Sinds 1824 zijn de vrijwillige reddingbootbemanningen van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) verantwoordelijk voor het redden op zee. Onder werkelijk álle weersomstandigheden. De KNRM is daarbij volledig afhankelijk van vrijwillige bijdragen. De Race of the Classics wil ook een bijdrage leveren aan dit manmoedige, oer-Hollandse, levensreddende werk. Niet door geld van jou te vragen. Maar door gebruik van de sport-App Fundrunner. Wij willen jou vriendelijk vragen om de gratis App Fundrunner te downloaden en deze tijdens de Race of the Classics (en op andere momenten) te gebruiken. Het werkt heel simpel:

  1. Je kiest je activiteit (wandelen, hardlopen, etc.)
  2. Je kiest het goede doel van je keuze. Waarbij de organisatie van de Race of the Classics jou wil vragen voor de KNRM te kiezen.
  3. Je kiest het bedrijf dat jouw activiteit sponsort.
  4. Je levert jouw sportieve activiteit.
  5. Je beëindigt activiteit en plaatst automatisch een post op Facebook of Twitter, waarmee automatisch ook jouw bijdrage is gedaan. Zonder dat het jou iets kost.

Ons advies is om de App thuis te downloaden en in jouw eigen omgeving handigheid met de App te ontwikkelen. De App is bij wijze van oefening ook prima te gebruiken bij wandelen, hardlopen, fietsen, e.d. Eenmaal handig met de App, kost het jou op 30 maart geen enkele moeite meer. Let op: Voor Fundrunner is internetverbinding en GPS-dekking nodig.

Op de startdag laat de reddingboot van Hoek van Holland (foto) zich nog even zien. Als blijk van wederzijdse verbondenheid. Heb jij nog geen beeld van wat de KNRM doet? Bekijk dan het gefilmde jaaroverzicht 2014 (met daarin ook een fragment van de Race of the Classics!)
Ook donateur worden? Meld je aan op www.knrm.nl

Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe