Sponsors 2018


De Race of the Classics biedt officiële artikelen aan waarmee je gelijk het evenement helpt waar je zelf aan deelneemt. Onder het menu-item ‘Webshop‘ rechtsboven kun je alles vinden en bekijken. Er is van alles te vinden, zoals bijvoorbeeld de beroemde reespet, reesbril, of polo!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Commissie acquisitie:

acquisitie@rotc.nl

Partners

 

 

unnamed

 

 

 

knrm-logo

 

 

 

 

 

 

 

 

SLAM staat voor kwaliteit, techniek en design. Lichtgewichte, sneldrogende en UV-bestendige materialen zorgen ervoor dat sporters zich optimaal kunnen focussen op hun prestatie. Materiaalkeuze en design in de technische productlijn komen voort uit de ervaringen van internationale topzeilers.

KNRM is al sinds 1824 een onafhankelijke professionele reddingorganisatie. Jaarlijks redden 1.300 professioneel opgeleide vrijwilligers meer dan 3.000 mensen op zee en het ruime binnenwater. De vrijwilligers staan 24 uur per dag klaar om onder alle weersomstandigheden uit te rukken.

Studentendrukwerk is de plek waar studenten gemakkelijk online een scriptie laten printen en inbinden. Ook voor al het andere drukwerk zoals een leuke foto op canvas of bedrukte bierviltjes kan je bij Studentendrukwerk.nl terecht.

 


Er zijn nog geen reacties

Voeg jouw reactie toe